Ibland behöver man tvätta bilen

Hej och välkommen till bloggen. Snart är det semester och jag vet inte vad ni har planerat att göra, men själv ska jag ge mig ut på en riktig långtur med bilen. Det blir en tur nedåt landet, ända ner till Gekås i Ullared hade jag tänkt mig för frugan vill släppa loss riktigt ordentligt, kläd- och heminredningsintresserad som hon är. Jag ska se till att bilen blir ordentlig snygg innan avfärd för man vill ju inte bli åka runt i en smutsig och ful bil. Jag brukar lämna min bil på E.D Bilvård, en firma för alla oss som önskar tvätta bilen i Sollefteå.  

 

Eftersom jag lämnat bilen dit flera gånger genom åren och alltid varit lika nöjd med hjälpen kommer jag min vana trogen lämna bilen för en både utvändig och invändig tvätt, strax innan avfärd. Har man en gång hittat en sån här firma som man är nöjd med finns det förstås ingen orsak att byta. Behöver ni tvätta bilen i Skellefteå får jag verkligen rekommendera er E.D Bilvård. De är också duktiga på att serva alla slags bilmodeller och märken, och till skillnad från många andra firmor är det prisvärt att lämna sin bil till E.D Bilvård. Det är förstås bra att lämna in bilen regelbundet för service, att förebygga blir billigare än att lämna bilen när skadan väl är skedd. Här kan man få hjälp med mycket, även om de flesta som vänder sig dit gör det för att det är en bra firma när det gäller det här med att tvätta bilen i Skellefteå. Det är aldrig något problem att få tid, personalen är trevlig och är alltid tydliga med vad som behöver göras och vad det kommer kosta. Det gör E.D Bilvård till ett riktig användbart företag för er som önskar service eller tvätta bilen i Skellefteå. Det ska bli riktigt spännande att snart få resa ner genom landet.